Colectare fier vechi Satu Mare - T: +40 753 836 274, Str. MAGNOLIEI Nr. 34/A (vis-a-vis LUKOIL) - Satu Mare, SM
Fier vechi Satu Mare

Programul Rabla

Firma sătmăreană Botiș Recycling susține Programul Rabla și preia mașinile vechi, fiind una dintre puținele firme autorizate pentru acest program! Voi trebuie doar să veniți cu mașina veche la unul dintre centrele Botiș Recycling, iar de restul se ocupă specialiștii firmei. La final, veți obține un certificat de distrugere a autovehiculului vechi. După acest pas, urmează ca voi să radiați mașina din evidența circulației. Suntem specializați în colectarea și reciclarea deșeurilor metalice. Preluăm orice cantitate de materiale metalice asigurând transportul și prelucrarea acestora oferind un impact minim asupra mediului înconjurător.

​​​​​​​bullet_green2 Pentru a obține subvenții din partea statului pentru achiziționarea unui nou autoturism, cei care accesează programul trebuie să facă dovada casării mașinii vechi, iar Botiș Recycling este partenerul ideal. Astfel, din momentul obținerii dovezii, proprietarii pot primi o primă standard în valoare de 7.500 de lei în cazul programului Rabla Clasic.

  bullet_green2 La aceasta sumă, mai pot fi adăugate: 1.000 lei pentru cei care au în plan să achiziționeze un autoturism care nu generează emisii de CO2 mai mari de 98 g CO2/km; 1.700 lei pentru cazurile în care beneficiarul are în plan să cumpere o mașină nouă cu sistem de propulsie hibrid.

  bullet_green2 În ceea ce privește Rabla Plus, este acordată suma de 20.000 de lei pentru cei care urmează să achiziționeze un autoturism electric-hibrid, respectiv 45.000 lei pentru cei care doresc să cumpere un autoturism nou 100% electric. După ce ai parcurs tot acest proces, trebuie să te prezinți la dealer-ul de unde vei achiziționa noua mașină și să depui toate actele solicitate.

  bullet_green2 Cine poate accesa Programul Rabla 2021?! Orice persoană fizică, cu condiția ca vehiculul să fie mai vechi de 8 ani, exceptie de la această regulă făcând instituțiile publice, unde vechimea minimă acceptată este de 5 ani.