Colectare fier vechi Satu Mare - T: +40 753 836 274, Str. MAGNOLIEI Nr. 34/A (vis-a-vis LUKOIL) - Satu Mare, SM
Fier vechi Satu Mare

Materiale colectate

Va prezentam cateva tipuri si categorii de materiale colectate de compania noastra. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

bullet_green2 Deseuri metalice feroase – acestea au in componenta principala Fierul (Fer).

Acestea pot fi de provenienta industriala (surplusuri de materiale necesare productiei diverselor piese, piese rebut, piese de test, deseuri), de la service-uri auto (elemente de caroserie, componente si subansambluri, cutii de viteze, arbori, punti, sasiuri) sau rezultate in urma demolarii cladirilor (fier beton din fundatie, structura de rezistenta, acoperis). Asiguram preluarea oricarei cantitati de astfel de deseuri, sortarea materialelor si eliminarea reziduurilor.

Asiguram demontarea instalatiilor termice/sanitare de la constructii dezafectate sau de la imobile ce urmeaza a fi reabilitate. Oferim un pret corect pentru intreaga gama de elemente specifice (robineti, tevi  de legatura, coloane, elemente de fixare, calorifere, echipamente defecte de preparare a apei calde si caldurii).

Preluam metale feroase si de la persoane fizice, atata timp cat acestea au documente justificative. Nu acceptam elemente de siguranta rutiera sau feroviara (capace, fire si cabluri, sine, parapeti, stalpi de sustinere etc).

bullet_green2 Deseuri metalice neferoase – acestea au in componenta principala metale precum: cupru, alama, aluminiu, plumb, inox, fonta

Asiguram preluarea deseurilor neferoase ce au ca metale de baza cuprul (sarme si cabluri de cuplu, elemente de cupru, circuite), alama (piese), aluminiu (sarme, elemente de caroserie, elemente de acoperis, table de aluminiu), plumb (proveniti din baterii auto), inox, fonta (calorifere vechi, elemente de incalzire, cazi de fonta).

bullet_green2 Baterii auto si acumulatori – acestea pot avea in componenta diferite materiale.

Colectam baterii auto uzate si acumulatori industriali. Preluam atat ansambluri complete (baterii ce au in componenta si electrolit) cat si componentele acestora (elemente plumb, electrozi, componente metalice interne).

bullet_green2 Alte deseuri pe baza metalica – in afara de tipurile de materiale prezentate mai sus colectam si alte deseuri pe baza metalica.

Pentru informatii complete va rugam sa ne contactati.

bullet_green2 Cartoane

bullet_green2 Deseuri de carton

bullet_green2 Deseuri PET

bullet_green2 PVC termopan